dimarts, 3 de febrer del 2015

La Revista del Taller de Biblioteca



Us presentem la revista del Taller de Biblioteca!

Aquest curs, amb els alumnes de cicle mitjà i de cicle superior de primària ens hem proposat crear una revista sobre llibres. A cada entrega es repetiran una sèrie de seccions (per cada número versionarem un llibre, en recomanarem uns quants, entrevistarem a alguna persona relacionada amb el món del llibre i crearem diferents passatemps per a vosaltres).
Al primer número hem pogut entrevistar a l'Assumpció Lisson (qui millor que ella per a començar!), que a més a més de parlar-nos de llibres ens ha explicat moltes coses de la història del Costa i de la biblioteca. Hem versionat El Libro amb Coet de Peter Newell imaginant-nos què passaria si enlloc de en un bloc de pisos, el coet s'encengués al Costa i anés travessant diferents parets. També hem versionat El Pequeño Libro Rojo de Philippe Brasseur.
Per la segona entrega hem entrevistat a l'il·lustrador Jordi Vila i Delclòs, i hem versionat els llibres Los Misterios del señor Burdick de Chris Van Allsburg i Maldito Diente de Pep Bruno i Amrei Fiedler.

Podeu llegir la revista en aquests enllaços:



A mesura que vagin apareixent, la resta de números  de la revista es penjaran a la web de l'escola:
http://www.costaillobera.net/web/index.php/biblioteca/rev-taller-biblioteca